Regisztráció

Amennyiben már regisztráltál kérjük jelentkezz be itt.


Kedves Versenyzők!

Arra törekszünk, hogy minden könnyen áttekinthető legyen, ezért a nevezéssel kapcsolatos összes tudnivalót, letöltendő-kitöltendő dokumentumot itt összegyűjtöttük. Tudjuk, nem kevés, de hidd el, érdemes egyszer mindent alaposan átolvasnod, hogy képben lehess. Biztos lehetsz abban, hogy egyik sem fölösleges. Tehát: mielőtt továbblépsz a nevezésre kérünk, tájékozódj a nevezési díjakról és kedvezményekről és olvasd el a versenyszabályzatot is! Ez utóbbiból nagyon sok hasznos információt kapsz a versenyről, az indulási feltételekről, az ajándékkuponról, arról, hogy mit vállalsz a nevezéssel, és mit kaphatsz cserében.

A jelentkezés menete három lépésből áll.
  1. Az első lépés a honlapra való regisztráció, ennek segítségével tudsz majd a nevezéshez bejelentkezni, mint felhasználó. Ha már korábban regisztráltál, akkor nem szükséges a regisztráció, rögtön válaszd a bejelentkezést!
  2. A második lépés – a bejelentkezést követően – a versenyző(k) rögzítése. Itt lehetőséged van egy vagy több versenyző adatainak megadására vagy módosítására.
  3. Ezt követően a harmadik lépésben az kiválaszthatod a versenyt és a futamot, amelyen indulni szeretnél, ezt a nevezési díj kifizetéséig tudod módosítani.

Kérjük, ha regisztrálsz, nevezel és nem érkezik meg a visszaigazoló e-mail nézd meg minden lehetséges mappában(pl.promóciók vagy a spam). Mindent megtettünk, hogy ne így legyen, de extrém esetben előfordulhat!

​Az ajándékkupon vásárlásához is regisztráció szükséges!


Hajrá és Vaúúú!
HDR Team